英語で自分の大切なものを説明しよう(口語英語)

Web担当UR 3年生, 学習, 教員ブログ タグ: , , ,

今日は少し変わったブログです。

高校3年生の選択授業である「口語英語」の授業の様子をお送りします。ここから下はすべて英語です。

中学生でも読める文章ですので、ぜひとも読んでみてください。週末に和訳した文章をアップしますね。

June 2 Oral English Class

In Oral English elective class, we played the game ‘Hot Seat’. Each group was given a bag with words that the other group members wrote. One person in the group had to ‘act out’ or say hints that described the word on the paper. Everyone, the students and myself, became energized and interested to see how everyone communicated the words. Each student was asked to make their own original, interesting, strange and challenging hints for each other.

1

After that, we did a show and tell. The students had 4 minutes to talk about something that is important and meaningful to them. The others asked many questions about the things that the others brought to class. Everyone happily talked about their item and got to know more about the others in the group.